Starši nadobudnih tabornikov!

 

RČMjevci se odpravljamo na zimski izlet. Ogledali si bomo Županovo jamo  pri Grosuplju.

Zberemo se v soboto, 24. 1. 2015, ob 7.10 na glavni železniški postaji, pod uro. Od tam se bomo z vlakom odpeljali do Grosuplja, nato pa peš premagali pot do jame, kjer imamo voden ogled. Povratek bo na isto mesto, okoli 17.40.

Izlet je namenjen MČ-jem in vsem starejšim.

 

Cena izleta je za otroke 10 EUR, za odrasle 12 EUR, v kar je vključen ogled jame in prevoz. Plačilo se bo izvedlo na zbornem mestu.

 

Kar se tiče oblačil, naj bodo vremenu primerna in v plasteh. Čevlji naj bodo pohodni in že prej vhojeni. S sabo spakirajte rezervne nogavice in majico.

Seveda na taborniški izlet ne moremo brez rutke, nujna pa je tudi lučka (najbolje čelka). Malice naj bo dovolj za cel dan (energijske pijače niso zaželjene).

 

Prijave na izlet sprejemamo do 20. 1. 2015, na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (Maja). Poleg prijave dopišite še telefonsko številko, nakatero ste dosegljivi. Na zapisani naslov se lahko obrnete tudi po dodatne informacije.

 

V primeru premajhnega števila prijav izlet odpade, saj v jami organizirajo ogled izrecno za našo skupino. V primeru prekomernega snega izlet bo, vendar v malo spremenjeni obliki. O morebitnih spremembah boste obveščeni v sredini prihodnjega tedna.

 

Lep pozdrav,

Taborniki RČM